Az Unic Spot Kft weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a vásárlás és a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben nem tiltja le a böngészőjében a cookie-k alkalmazását, úgy az Ön részéről elfogadottnak tekintjük ezek használatát. A későbbiekben bármikor módosíthatja böngészője ezzel kapcsolatos beállítását. Rendben
Termékek Menü
+36 29 561340

Új lábtörlők a láthatáron!


 
    Hamarosan elérhetőek lesznek új, mintás lábtörlőink, melyek flokkolt textil felsőrésszel és gumi hátoldallal rendelkeznek. Kültéri, beltéri használatra egyaránt alkalmasak. Egyedi mintáikkal különlegesen hangulatosak, így nem csak lábtörlőként funkcionálhatnak, hanem dekorációs célokra is kifejezetten alkalmasak.
    Az állatmintás lábtörlőink a gyerekek kedvencei így akár a gyerekszobában is lehetnek. Ezekkel a lábtörlőkkel biztosan elismerő pillantásokat fog besöpörni akár a szomszédaitól, akár a vendégeitől.
    A gumis hátoldalnak köszönhetően teljesen csúszásmentesek, így biztonságosan használhatóak. 80%-ban újrahasznosított anyagból készültek. Könnyen tisztíthatóak, akár slaggal kültéren, akár mosógépben 30 oC-on moshatóak.
    A lábtörlők már úton vannak raktárunkba és alig várják, hogy a végleges tulajdonosaikhoz kerüljenek. Nézzen vissza később is, hogy elsőként értesüljön megérkezésükről és ne maradjon le ezekről az igazán kedvező árú, egyedi modellekről.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír