Az Unic Spot Kft weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a vásárlás és a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben nem tiltja le a böngészőjében a cookie-k alkalmazását, úgy az Ön részéről elfogadottnak tekintjük ezek használatát. A későbbiekben bármikor módosíthatja böngészője ezzel kapcsolatos beállítását. Rendben
Termékek Menü
+36 29 561340

Hűségpont rendszer

Visszatérő, regisztrált vevőinknek minden egyes vásárlásukkor hűségpontokat adunk, melyeket bármelyik későbbi vásárlásuk alkalmával forint kedvezményekre válthatnak.
 

A rendszer működése és feltételei:

  • a hűségpontokat csak regisztrált vevőinknek tudjuk jóváírni, így ahhoz be kell jelentkezni
  • a termékek után gyűjthető pontokat az adott termék adatlapján feltüntetjük
  • pontokat csak a termékekért írunk jóvá, egyéb szolgáltatásért, mint például a szállítási díj nem lehet gyűjteni
  • az összegyűjtött pontok a megrendelést követő 60 napig használhatóak fel
  • a pontok felhasználására az előzőleg megrendelt termékek átvétele és kifizetése után van lehetőség
  • a rendszer automatikusan jelzi a felhasználható pontokat és ezek értékét
  • minden egyes megszerzett hűségpont beváltáskor 1 Ft-ot ér


Bővebb információk:

A termékek adatlapján fel van tüntetve a vásárlásukkor megszerezhető pontok száma, ami a vásárolt mennyiséggel arányosan változik. Az akciós termékekkel általában kevesebb pont szerezhető, mint a teljes árú termékekkel.

Megrendeléskor az automatikus visszaigazoláson látható a rendeléshez járó hűségpontok mennyisége. A megszerzett hűségpontok felhasználására a megrendeléstől számított 60 napon belül van lehetőség, akár egyszerre, akár több részletben is. A pontok beváltására csak akkor van lehetőség, ha az a rendelés, amivel megszerezte az adott pontokat át lett véve és ki is lett fizetve.

A több vásárlással megszerzett pontok összeadódnak és a vásárló dönti el, hogy mikor mennyit szeretne beváltani. Egy adott rendeléskor a felhasználható pontok értékét a Pénztár "Fizetési mód" kiválsztásánál lehet megadni, a fizetési módok listája alatt. A csúszka a beváltható pontoknak megfelelően csúsztatható jobbra, a megfelelő mennyiség beállításáig. Amennyiben elegendő pont áll rendelkezésre, akár az egész megrendelés is ingyenes lehet!

A megszerzett és beváltható pontokat a legközelebbi vásárláskor automatikusan jelzi a rendszer, de regisztrált felhasználóink, bejelentkezés után a "Fiók" menüpontra kattintva közvetlenül is meg tudják nézni.
Rendszerünk minden megszerzett pontról tudja, hogy mikor került a vásárlóhoz, így mindig a legrégebbi pontokat költi el. Ez azt jelenti, hogy csak a 60 napnál régebbi és fel nem használt pontok törlődnek a rendszerből.

Hűségpontokat csak a webáruházon keresztül történő vásárláskor lehet gyűjteni, bemutató termünkben történő közvetlen vásárláskor nem. Hűségpont rendszerünket jelenleg csak kiskereskedelmi partnereink tudják használni, viszonteladó partnereink nem.

 

 

Legyen Ön is regisztrált vásárlónk és gyűjtse a hűségpontokat, majd vásároljon kedvezményesen!