Az Unic Spot Kft weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a vásárlás és a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben nem tiltja le a böngészőjében a cookie-k alkalmazását, úgy az Ön részéről elfogadottnak tekintjük ezek használatát. A későbbiekben bármikor módosíthatja böngészője ezzel kapcsolatos beállítását. Rendben
Termékek Menü
+36 29 561340
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

 

 

Kedves Látogató!

 

 

Örömmel üdvözöljük honlapunkon. Web áruházunkban bizonyára sok ismerős és kedvelt termékkel találkozhat. Az is lehet, hogy felismeri kedvenc lábtörlőjét, rongyszőnyegét, irodaszékét vagy kerti bútorát. Árukészletünket folyamatosan bővítjük   és frissítjük, így szinte napról-napra találkozhat új termékekkel. Ezért is érdemes sűrűn visszalátogatnia.

Cégünk 1997-ben alakult, gyártó és nagykereskedő cégként Dabason, ahonnan termékeink viszonteladó partnereinken keresztül az ország minden területére eljutnak.

Legfontosabb termékeink a teljesség igénye nélkül a kisbútor, forgószék, irodabútor, étkezőgarnitúra, relax fotel, kerti bútor, árnyékolók, szőnyeg, lábtörlő , és egyebek.Import termékeink európai és ázsiai piacokról származnak. Az import termékek   mellett kínálatunkban saját gyártásúak is szerepelnek.

Fennállásunk közel két évtizedében a cégünk folyamatosan növekedett és az iparág egyik meghatározó résztvevőjévé vált. Sokszínű termékpalettánk, jó szolgáltatásunk mögött egy dinamikus vállalat áll, amelynek sikerült megőriznie a kisvállalatok előnyeit is.

Cégünk gyártó, logisztikai és kereskedelmi részlege összesen 30 főt foglalkoztat. A székhelyünk Budapesten van, de tevékenységünk nagy része dabasi telephelyünkön zajlik. Innen történik a termelés és az értékesítés irányítása is.

Belföldi partnereink között nagy áruházláncok is megtalálhatók, mint a Tesco, Auchan, Metro, Interspar, Penny, Praktiker, Obi, Bauhaus, CBA. Jelentős azon kisebb partnereink száma is, akik saját bolthálózatuk, vagy boltjuk részére vásárolnak tőlünk Magyarországon és a környező országokban egyaránt.

Cégünk export tevékenysége évről évre növekszik, több országba is exportálunk, mint pl. Románi, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Ukrajna, Horvátország, Szlovénia vagy Törökország.

A piaci környezet változásaira reagálva 2003-ban alapítottuk meg romániai leányvállalatunkat, az Unic Spot Ro S.r.l.-t.

Megalakulása óta jelen vagyunk a romániai nagyobb áruházakban is a magyarországi anyacég termékkörével. Tekintettel a két cég közös beszerzésére, a nagyobb volumen miatt kedvezőbb beszerzési árakat tudunk kialkudni, mely az átadási árainkban is jelentkezik. Termékeink ár-érték aránya a hazai piac élvonalába pozícionálja cégünket.

Ha bármely termékünk felkeltette kiváncsiságát vagy viszonteladói partnerünk szeretne lenni, kérjük jelentkezzen e-mailen vagy telefonon. Személyesen is várjuk telephelyünkön 2370 Dabas, Szabadság út 5. szám alatt, H-P: 8-15 óra között. További kérdéseire bármikor szívesen válaszolunk.

 

Munkatársaink, akik segítenek Önnek:

Gehl Csaba
Online értékesítési vezető

E-mail:gehl.csaba@unicspot.com
Vajdáné Kovács Tünde
asszisztens

E-mail: shop@unicspot.com
Gyimesi Júlia
Reklamáció kezelés

E-mail: shop@unicspot.com
Rutterschmid Rita
Pénzügyi vezető

E-mail: rutti.rita@unicspot.com