Az Unic Spot Kft weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a vásárlás és a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben nem tiltja le a böngészőjében a cookie-k alkalmazását, úgy az Ön részéről elfogadottnak tekintjük ezek használatát. A későbbiekben bármikor módosíthatja böngészője ezzel kapcsolatos beállítását. Rendben
Termékek Menü
+36 29 561340
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

Minden termékünkre, melyet a weboldalunkon értékesítünk jótállást, szavatosságot, illetve garanciát vállalunk, a vonatkozó jótállási feltételekben meghatározott feltételekkel. Minden termékünk adatlapján megtalálhatók ezek az időtartamok hónapokban kifejezve, de az egyes termékekre vonatkozó jótállás időtartamát legkésőbb a termék Vevő általi átvételkor adott garanciajegyen, jótállási jegyen szereplő adatok útján közli.

A Vevő a teljesítés időpontjától, ami a termék átvételének időpontja a jótállási időtartam ideje alatt érvényesítheti a jótálláshoz fűződő jogait.

Vevő kizárólag a termék átvételekor, a termékhez mellékelt jótálási jegy, vagy a kifizetés igazolására kiállított számla bemutatása, illetve átadása esetén jogosult jótálláshoz fúződő jogainak érvényesítésére. Vevőnek a vásárlás tényét minden kétséget kizáróan igazolnia kell. Az egyes termékekre vonatkozó jótálláshoz fűződő jogok köréről minden esetben a jótállási jegyben foglaltak irányadók.

A jótállási időtartam alatt a jótállási jegyben biztosítottaknak megfelelően Vevő választása szerint vállalja a hibás termék cseréjét vagy kijavítását, kivéva, ha a kijavítás vagy csere nem lehetséges, vagy a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne. Amennyiben a kijavítás vagy a kicserélés nem lehetséges, Vevő választása szerint megfelelő árleszállítást követelhet, vagy a szerződéstől elállhat, ha mindezt a jótállási jegyben vállaltak lehetővé teszik. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

Ha a Vevő a termék meghibásodása miatt a termék átadásától számított három munkanapon belül érvényesíti csereigényét Unic Spot Kft köteles a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

A jótállási kötelezettség nem vonatkozik azon hibára, amelynek oka a teljesítés után keletkezett. Ennek bizonyítása az Unic Spot Kft-t terheli. A jótállás a Vevő törvényből eredő szavatossági jogait nem érinti. A Vevő a javítás helyéről az adott termék garanciajegyén vagy az ügyfélszolgálaton tájékozódhat.