Az Unic Spot Kft weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a vásárlás és a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben nem tiltja le a böngészőjében a cookie-k alkalmazását, úgy az Ön részéről elfogadottnak tekintjük ezek használatát. A későbbiekben bármikor módosíthatja böngészője ezzel kapcsolatos beállítását. Rendben
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Szállítás

Általános termékek (a toló és nyíló üvegajtókra valamint a gránit ablakpárkányokra nem vonatkozik!):

A rendelt termékeket bármilyen magyarországi címre házhoz szállítjuk, melyet a rendelést követő 3 munkanapon belül megkezdünk. A szállítás várható költsége a termékek súlya alapján kalkulálódik, melyet a rendelés is tartalmaz. A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi a csomagfeladást követő munkanapon 8-18 óra között.

A szállítási költségeink:
                                       0 -   2 kg,   bruttó       990.-Ft
                                       2 -   3 kg,   bruttó    1.490.-Ft
                                       3 -   5 kg,   bruttó    1.990.-Ft
                                       5 - 10 kg,   bruttó    2.390.-Ft
                                     10 - 15 kg,   bruttó    2.590.-Ft
                                     15 - 20 kg,   bruttó    2.790.-Ft
                                     20 - 25 kg,   bruttó    2.990.-Ft
                                     25 - 30 kg,   bruttó    3.490.-Ft
                                     30 - 40 kg,   bruttó    3.990.-Ft
                                     40 kg felett   bruttó   5.990.-Ft
                                   100.000.-Ft rendelési érték felett 0.-Ft, azaz a szállítás ingyenes!

A megrendelt termékek kiszállításáról SMS és e-mail értesítőt is küldünk a csomagszámmal, mely felhasználásával a GLS honlapján (www.gls-group.eu) éjjel-nappal vagy az ügyfélszolgálatukon (36-1-802-0265) minden munkanapon 7-20 óra között tud pontos információkat kérni. Itt lehetősége van megváltoztatni a kiszállítás idejét vagy a szállítási címet is, amennyiben ez a rendelés leadását követően derül ki.

A futárszolgálat háromszor próbálja meg kézbesíteni a csomagot, melyekről minden esetben előzetes értesítést küld az ügyfélnek.

Amennyiben a szállítással kapcsolatban bármilyen kérése van, akkor azt a megrendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesse fel és mi a lehetőségeinkhez mérten megpróbáljuk azokat teljesíteni.

A GLS 2016. májustól bevezette a bankártya elfogadást a futárjainál, így amennyiben házhozszállítással rendeli meg a termékeket és az utánvételes fizetést választja, lehetősége van a futárnál bankártyával is fizetni nem csak készpénzzel. Ezzel megoldhatóvá válik, hogy nem kell az áruátvétel miatt nagyobb összeget magánál tartania.
 

 

 

 

Egyedi termékek:

Ezen termékeink a toló és nyíló üvegajtók illetve a gránit ablakpárkányok. Ezeket - jellegük miatt - a GLS futárcég nem szállítja ki, ezért azt csak a saját kiszállító autóinkkal tudjuk megoldani. Ennek szállítási ideje, rendeléstől számított 1-2 hét, de minden esetben előre egyeztetett időpontban történik.
Ennél a szállításnál a termékeket sofőrjeink a kiszállító gépjárműnél adják át, a szabályosan, külön engedélyek nélkül történő, a szállítási címhez legközelebbi megállási vagy parkoló helyen. A termékeknek az átadási helyről a rendeltetési helyre történő szállítását a vevőnek kell biztosítania.