Az Unic Spot Kft weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a vásárlás és a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben nem tiltja le a böngészőjében a cookie-k alkalmazását, úgy az Ön részéről elfogadottnak tekintjük ezek használatát. A későbbiekben bármikor módosíthatja böngészője ezzel kapcsolatos beállítását. Rendben
Termékek Menü
+36 29 561340
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szállítás

Szállítás

Általános termékek (a toló és nyíló üvegajtókra, fa ajtókra a gránit ablakpárkányokra valamint a korlátüvegekre nem vonatkozik!):

A rendelt termékeket bármilyen magyarországi címre házhoz szállítjuk, melyet a rendelést követő 3 munkanapon belül megkezdünk. A szállítás várható költsége a termékek súlya alapján kalkulálódik, melyet a rendelés is tartalmaz. A kiszállítást a GLS futárszolgálat és az MPL futárszolgálat végzi a csomagfeladást követő 1-2 munkanapon belül 8-18 óra között.

A szállítási költségeink:
                                       0 -   2 kg,   bruttó    2.200.-Ft
                                       2 -   5 kg,   bruttó    2.700.-Ft
                                       5 - 10 kg,   bruttó    3.100.-Ft
                                     10 - 15 kg,   bruttó    3.500.-Ft
                                     15 - 20 kg,   bruttó    3.800.-Ft
                                     20 - 25 kg,   bruttó    4.100.-Ft
                                     25 - 30 kg,   bruttó    4.900.-Ft
                                     30 - 40 kg,   bruttó    7.700.-Ft
                                     40 kg felett   bruttó   11.300.-Ft
                                   150.000.-Ft rendelési érték felett 0.-Ft, azaz a szállítás ingyenes!

A megrendelt termékek kiszállításáról az adott futárcég email és/vagy SMS értesítőt küld a csomagszámmal és a kiszállítás várható idejéről. A csomagszámok felhasználásával a GLS esetében honlapjukon (www.gls-group.eu) éjjel-nappal vagy az ügyfélszolgálatukon (36-29-886700) minden munkanapon 7-20 óra között, az MPL futárszolgálat esetében pedig a honlapjukon (posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes) éjjel-nappal ügyfélszolgálatukon (36-1-7678272) minden munkanap 8-18 óra között tud pontos információkat kérni. Itt lehetősége van megváltoztatni a kiszállítás idejét vagy a szállítási címet is, amennyiben ez a rendelés leadását követően derül ki.

A futárszolgálatok kétszer próbálják meg kézbesíteni a csomagot, melyekről minden esetben előzetes értesítést küldenek az ügyfélnek.

Amennyiben a szállítással kapcsolatban bármilyen kérése van, akkor azt a megrendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesse fel és mi a lehetőségeinkhez mérten megpróbáljuk azokat teljesíteni.

Mindkét futárcég esetében a futárnál lehetséges bankkártyával is fizetni. Amennyiben előre tudja a rendelés leadásakor, hogy így szeretne a futárnál fizetni, akkor ebben az esetben is kérjük az utánvétes fizetést válassza a rendelés véglegesítése során ne a bankkártyás fizetést, mert az csak a weboldalunkon keresztül történő azonnali bankkártyás fizetést jelenti.

Egyedi termékek:

Ezen termékeink a toló üvegajtók és fa ajtók, az üveg zuhanykabinok, zuhanyfalak valamint a korlátüvegek. Ezeket - jellegük vagy méretük miatt - a futárcégek nem szállítják ki, ezért azt csak a saját kiszállító autóinkkal tudjuk megoldani. Ennek szállítási ideje, rendeléstől számított 1-3 hét, de minden esetben előre egyeztetett időpontban történik.
Ennél a szállításnál a termékeket sofőrjeink a kiszállító gépjárműnél adják át, a szabályosan, külön engedélyek nélkül történő, a szállítási címhez legközelebbi megállási vagy parkoló helyen. A termékeknek az átadási helyről a rendeltetési helyre történő szállítását a vevőnek kell biztosítania.
Az egyedi kiszállítás 1 db termék rendelése esetén bruttó 10.000 Ft, 2 vagy több termék rendelése esetén bruttó 15.000 Ft..