Az Unic Spot Kft weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a vásárlás és a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben nem tiltja le a böngészőjében a cookie-k alkalmazását, úgy az Ön részéről elfogadottnak tekintjük ezek használatát. A későbbiekben bármikor módosíthatja böngészője ezzel kapcsolatos beállítását. Rendben
Termékek Menü
+36 29 561340

Rendelés menete

Így rendelhet egyszerűen és gyorsan mindössze 6 lépésben.

A megfelelő termék kiválasztása, melyben segít a fejlécben lévő kategória menü, vagy a kereső.

Ha a terméknek vannak egyéb specifikus jellemzői, akkor válassza ki azokat is, majd adja meg a kívánt mennyíséget.

A KOSÁRBA gomb megnyomásával jelölje meg a terméket megrendelésre.

A fejlécben látható kosárra kattintva léphet be a pénztárba. Itt még módosíthatja a rendelést. Ha van akciós kupon kódja azt itt tudja megadni.

A számlázáshoz és esetleges szállításhoz szükséges adatok megadása.


Fogadja el az ÁSZF-et, majd kész is. Ön sikeresen megrendelte a kiválasztott termékeket, amiről automatikusan visszajelzést is küldünk e-mailben.


Regisztráció nélkül is van mód vásárlásra, de ha regisztrál nyomon tudja követni rendelését, egyszerűbben vásárolhat legközelebb és a törzsvásárlói rendszerünk nyújtotta előnyöket is ki tudja használni.

Regisztrált ügyfeleink több számlázási és szállítási címet is megadhatnak, amelyekből a későbbi rendelések során egyszerűen tudják kiválasztani a megfelelőt.

Amennyiben regisztrált vásárló és rendelkezik hűségpontokkal, akkor azok beváltására a fizetési mód résznél van lehetősége. Az itt látható csúszkát állítva határozhatja meg, hogy a rendelkezésére álló pontokból mennyit használ fel. A beváltott pontok forintokra váltódnak és annyival kevesebbet kell fizetnie a megrendelt termékeiért.

Amennyiben a rendeléshez vagy a szállításhoz egyéb megjegyzést szeretne fűzni (pl. a termék és a szállítási költség külön számlán szerepeljen vagy hogy melyik kapucsengőn tud csengetni a futár), a rendelés összesítésénél szereplő "Megjegyzés" mezőben kérjük tüntesse fel azokat.

A megrendelés gomb megnyomása előtt még lehetősége van a megadott adatok módosítására.

Amennyiben mindent rendben talál, és az ÁSZF-et is elfogadta, akkor a megrendelés elküldéséhez nyomja meg a MEGRENDELÉS gombot.

A megrendeléséről visszaigazoló e-mailt küldünk és folyamatosan tájékoztatjuk rendelésének állapotáról.