Az Unic Spot Kft weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a vásárlás és a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben nem tiltja le a böngészőjében a cookie-k alkalmazását, úgy az Ön részéről elfogadottnak tekintjük ezek használatát. A későbbiekben bármikor módosíthatja böngészője ezzel kapcsolatos beállítását. Rendben
Termékek Menü
+36 29 561340

Oryzon műfüvek a kínálatunkban

 

Ez igazi?

 

Az igazi pázsitra megszólalásig hasonlító műfüvek teljesen újjá varázsolják teraszodat, medencéd környékét vagy a kertben egy-egy speciális területet.

Zöld oázis bármilyen környezetre, bármilyen felületre pillanatok alatt.

9 érv az ORYZON Belga műfüvek mellett:

  • Mindig zöld!
  • Nem kell locsolni!
  • Nem kell nyírni!
  • Hosszú élettartam!
  • Kellemes környezet!
  • Valósághű összhatás!
  • Környezetbarát!
  • Nem gazosodik!
  • Nincs sár!

A műfű szintetikus szálakból készül, felülete nagyban hasonlít a természetes fűvvel borított felületekhez. Kifejlesztése az 1960-as évekre vezethető vissza, ekkor kezdték el az első sportlétesítmények felületének burkolását, akkor még az első generációs műfűvel.

Az általunk forgalmazott ORYZON műfű típusok a legújabban kifejlesztett technológiával készültek és már harmadik generációs műfüvekről beszélünk. Az egyes típusoknak annyira valósághű a megjelenése, hogy könnyen összetéveszthető a természetes fűvel. Jellemző felhasználási területe leginkább a sportpályák, játszóterek, teraszok, medencék környezete, kertek burkolása.

A természetes füves terület - szemben a műfüves részekkel - egész évben folyamatos karbantartást igényel, locsolni és nyírni kell folyamatosan, de a gondozás fontos része a szellőztetés, gereblyézés, trágyázás és a leggondosabb karbantartás során is bármikor előfordulhat (és általában elő is fordul) gazosodás, foltosodás. Árnyékosabb helyeken is sokkal nehezebb a kifogástalan pázsit fenntartása. A jó minőségű műfüvek ilyen típusú és nagy munkaigényes fenntartást nem igényelnek, mégis összhatásuk megegyezik a kifogástalanul gondozott természetes füves területekével olyan helyeken is ahol a természetes fű telepítése nem lenne lehetséges hosszabb távon.

Anti allergén és UV állón nagyon könnyen takarítható, tartós, évszaktól függetlenül használható. Csapadéktól, hidegtől nem kell védeni és minden felületre telepíthető. Az ORYZON műfű az esővizet a lyukacsos hátoldalának köszönhetően elvezeti a talajba a kár a természetes fú, annyi különbséggel, hogy eső után rövid időn belül a műfű már használható.

Az időjárástól függetlenül, a műfüvek az év 365 napján változatlanul tökéletes látványt nyújtanak, színüket, állapotukat minden körülmények között megőrzik.

Az ORYZON műfüvek segítségével az Ön kertje garantáltan mindig zöldebb lesz. Ha szereti a szép pázsitot, de nem szereti a sarat és a szabadidejéből nem szeretne fűnyírásra, öntözésre, szellőztetésre, gyomlálásra áldozni, akkor cégünknek tökéletes megoldása van az Ön számára! Gyerekei, unokái, az egész családja és a háziállatai is imádni fogják az egész évben zöld és gondozásmentes területet.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír