Az Unic Spot Kft weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a vásárlás és a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben nem tiltja le a böngészőjében a cookie-k alkalmazását, úgy az Ön részéről elfogadottnak tekintjük ezek használatát. A későbbiekben bármikor módosíthatja böngészője ezzel kapcsolatos beállítását. Rendben
Termékek Menü

Megújult a honlapunk!


 

Átláthatóbb felülettel, részletesebb termékadatokkal és könyebb vásárlással tesszük még jobban kezelhetőbbé oldalunkat. A már regisztrált vevőink az első bejelentkezésük alkalmával meg kell adját újból jelszavukat, mert technikai és biztonsági okokból azt a régi rendszerből nem hoztuk át.

Azon termékeinket, melyek több méretben, színben vagy más-más mintával kaphatóak még egyértelműbben megjelenítjük a termék oldalakon, hogy megkönnyítsük vásárlóink döntését és elkerüljük a felesleges félreértéseket.

A regisztrált vásárlóink fiókja is új funkciókkal bővült az eddigiekhez képest. Azon termékeinkre, melyek éppen nincsenek raktáron előrendeléseket tudunk felvenni, illetve egyedi ajánlatokat tudunk adni nagyobb tételű megrendelési szándék esetén.

A kosár tartalma és a fizetés menete is teljesen átalakult. A kosárba tett termékeknél a várható szállítási költséget is láthatjuk és azt az összeget, ami még hiányzik egy-egy rendelésből az ingyenes kiszállításhoz.

Csomagküldő partnerünk továbbra is a GLS futár cég, akik még rugalmasabb feltételekkel szállítják házhoz a rendelt termékeket, amit a vevők maguk is testre szabhatnak. Erről bővebbet a szállítási feltételek menüpontban olvashatnak.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír