Az Unic Spot Kft weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a vásárlás és a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben nem tiltja le a böngészőjében a cookie-k alkalmazását, úgy az Ön részéről elfogadottnak tekintjük ezek használatát. A későbbiekben bármikor módosíthatja böngészője ezzel kapcsolatos beállítását. Rendben
Termékek Menü

Construma és Otthon Design kiállítás 2017


Látogasson meg minket

a kiállítás ideje alatt és

tekintse meg termékeinket

személyesen.

 

 

 

Cégünk idén először vesz részt az április 5-9. között Budapestan 36. alkalommal megrendezésre kerülő CONSTRUMA Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás Otthon Design bemutatóján, ahol 35 m2-es standon mutatjuk be népszerű, innovatív és design termékeinket.


Az éreklődők az Unic Spot Kft széles termékkínálatából megismerkedhetnek az üveg toló- és nyíló ajtókkal, műfüvekkel, gránit és műanyag ablakpárkányokkal, irodai székekkel, bárszékekkel, kerti rattan bútorokkal, műanyag szekrényekkel és lábtörlőkkel.


A kiállításon bemutatjuk a legfrissebb design irányzatokat a lábtörlők, konyhai székek, irodai székek terén, legyen az akár egy komoly gamer szék vagy egy egyszerű látogatói szék.

Próbálja ki standunkon az egyedülálló, fekvő helyzetbe is állítható, lábtartós vezetői székeinket, melyek az irodai székek új generációját jelentik.


Szeretettel várjuk a G-pavilon 305 C standján!

 


Tartalomhoz tartozó címkék: hír