Az Unic Spot Kft weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a vásárlás és a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben nem tiltja le a böngészőjében a cookie-k alkalmazását, úgy az Ön részéről elfogadottnak tekintjük ezek használatát. A későbbiekben bármikor módosíthatja böngészője ezzel kapcsolatos beállítását. Rendben
Termékek Menü

Kupon beváltása

 

 

A Construma kiállításon kapott szórólap hátoldalán lévő kedvezmény kuponokhoz szeretnénk egy kis segítséget nyújtani azzal, hogy részletesen megmutatjuk, hogyan lehet azokat beváltani.


Miután a megvásárolni kívánt termékeket a kosárba helyeztük két lehetőség is van a kupon beváltására:


Első lehetőség:
A képernyő felső részén látható kosár ablakot lenyitva válasszuk a MEGTEKINTÉS gombot.


Ekkor megtekinthetjük a kosarunk tartalmát és itt közvetlenül megadhatjuk a matricán lévő kuponkódot.

A kód beírásakor figyelni kell arra, hogy mindent NAGYBETŰKKEL írjunk be. A BEVÁLTÁS gombra kattintva - ha még nem használtuk fel a kapott kódot - a rendszer ellenőrzi annak helyességét és ha minden rendben van, akkor a jobb oldalon megjeleníti a 10% kedvezményt, amit le is von a fizetendő végösszegből.


Második lehetőség:

A képernyő felső részén a kosár ablakot megnyitva a PÉNZTÁR gombra kattintva egyenesen a pénztárba jutunk.

A képernyő jobb oldalán találjuk a KUPONT SZERETNE BEVÁLTANI? gombot. Kattintsunk rá és a megjelenő mezőbe írjuk be a kódot. Figyeljünk arra, hogy mindent NAGYBETŰVEL írjunk. A BEVÁLTÁS gombra kattintva - ha még nem használtuk fel a kapott kódot - a rendszer ellenőrzi annak helyességét és ha minden rendben van, akkor a jobb oldalon megjeleníti a 10% kedvezményt, amit le is von a fizetendő összegből.


Üdvözöljük Önt is vásárlóink között és reméljük, hogy a választott termékekben örömét fogja lelni.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír