Az Unic Spot Kft weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a vásárlás és a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben nem tiltja le a böngészőjében a cookie-k alkalmazását, úgy az Ön részéről elfogadottnak tekintjük ezek használatát. A későbbiekben bármikor módosíthatja böngészője ezzel kapcsolatos beállítását. Rendben
Termékek Menü
0

Egyedi fizetési és szállítási feltételek rattanokra

Általános információk

A Bello Giardino műrattan garnitúrákat Lengyelországban gyártja az olasz cég. Magas minőségi elvárásoknak is megfelelnek, így Ön biztos lehet benne, hogy tartósan fogja igényeit szolgálni. A gyártási technológiának és az alkalmazott anyagoknak köszönhetően nem csak szilárd mégis könnyű szerkezetűek, hanem tökéletesen ellenállnak az időjárás viszontagságainak is mint az eső, a hó, a szél vagy az erős napsütés.
A bútorokhoz tartozó párnak minden esetben 100% vízálló anyagból készültek, melyek huzatai eltávolíthatóak és langyos vízben moshatóak.
Minden általunk kínált Bello Giardino garnitúrához külön rendelhető védőhuzat is, melyet az adott termék adatlapján tud megrendelni. A védőhuzatok külön nem rendelhetőek csak a bútorokkal együtt.

Fizetési információk

A termék megrendelésekor esedékes a 30% előleg, melyet a megrendeléskor kapott visszaigazoló e-mailben megadott számlaszámra kérünk átutalni.
A fennmaradó 70% a termék kiszállításának indításáig esedékes, melyről szintén értesítő e-mailt küldünk benne az utalási információkkal. Amennyiben Ön az előleget vagy a fennmaradó részt készpénzzel szeretné kifizetne, arra dabasi telephelyünkön van lehetősége nyitva tartási időben (H-P: 8-1630).

Szállítási információk

A termékek kiszállítása az előleg beérkezésétől számítva 10-15 munkanap. A kiszállítás pontos dátumáról a teljes vételár beérkezésekor tudunk bővebb információval szolgálni. A kiszállítás napján kérjük biztosítani a megadott szállítási címen az átvétel lehetőségét. A szállító cég a megadott címen a bejárati ajtóig fogja a termékeket kiszállítani, onnan a további mozgatása már a vevő feladata.